Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Τετέλεσται...Γιώργος Καραμπεσίνης
25 Νοεμβρίου στις 12:37 μ.μ. ·
Τετέλεσται...
16 Νοεμβρίου 2012 | 15:53. Γιώργος Καραμπεσίνης
Η νύχτα της 7ης Νοεμβρίου 2012, θα μείνει στην πολιτική και κοινοβουλευτική μας ιστορία ως η επέτειος πολιτικής νομιμοποίησης της τραπεζικής δικτατορίας της χώρας μας.
Θα καταγραφεί ως η αποφράδα νύχτα της καθολικής υποταγής του ελληνικού λαού, της πλήρους εκχώρησης κάθε μορφής κρατικής κυριαρχίας, της απώλειας κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας και της ουσιαστικής κατάργησης των δημοκρατικών μας θεσμών.
Θαρρείς και βγήκαμε από εθνική καταστροφή ή βιβλικό κατακλυσμό.
Και όλα αυτά πώς;
Με την ψήφο, άρτι εκλεγμένων Ελλήνων βουλευτών, οι οποίοι αντί να προασπίσουν τους θεσμούς της πολιτικής και κοινωνικής μας δημοκρατίας, όπως έχουν συνταγματική υποχρέωση, έδωσαν τη χαριστική βολή.
Ασφαλώς και δεν μπορούν να αποτελέσουν επαρκή δικαιολογία ούτε τα κοινοβουλευτικά τεχνάσματα και οι εκβιασμοί ούτε ο ευτελισμός και η καταπάτηση της λεγόμενης ελευθερίας γνώμης του βουλευτή κάτω από τις ερπύστριες της «κομματικής πειθαρχίας».
Η Ελλάδα μπήκε σε οικονομικό και κοινωνικό άλγος με επιταχυνόμενους τους ρυθμούς αυτοκαταστροφής. Τα μέτρα που ψηφίστηκαν θα βουλιάξουν για απροσδιόριστα χρόνια τη χώρα σε βαθιά ύφεση και σε ολοσχερή εξαφάνιση κάθε παραγωγικής της δομής. Για κάθε 1 δισ. ευρώ των μέτρων, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν μειώνεται κατά 1,5 έως 2 δισ. ευρώ! Όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι 10 δισ. ευρώ περικοπών συνεπάγονται μείωση του ΑΕΠ κατά 18 δισ. ευρώ. Αυτό ακριβώς ομολόγησε και η κα Κριστίν Λαγκάρντ, οπότε ουδεμίαν χρείαν άλλων μαρτύρων έχομεν...
Η κατάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, η κατάργηση των συλλογικών εργασιακών συμβάσεων, η ισοπέδωση μισθών και συντάξεων στο επίπεδο φιλοδωρήματος και η απαξίωση της ακίνητης περιουσίας, δημόσιας και ιδιωτικής, την οποία ορέγονται οι εγχώριες και αλλοδαπές τράπεζες, προδιαγράφουν πλέον την Ελλάδα των παιδιών μας.
Παράλληλα, για να επιτευχθεί η πλήρης ισοπέδωση κάθε κοινωνικής δομής και ιεραρχίας, επιχειρείται η υπονόμευση του κύρους των λειτουργών της Δικαιοσύνης, των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, των εκπαιδευτικών, των υγειονομικών, των δημοσίων υπαλλήλων και ελευθέρων επαγγελματιών.
Με αυτόν τον τρόπο, με την υποταγή, την εξαθλίωση, την ισοπέδωση και τον κοινωνικό αυτοματισμό, διαρρηγνύονται οι συνεκτικοί αρμοί της κοινωνίας η οποία μετατρέπεται σε άθροισμα ατομικών και μόνο συμφερόντων, με ρυθμιστικό παράγοντα το... νόμο της ζούγκλας.
Homo hominis lupus...
Σε αυτές τις ατραπούς μας οδηγούν οι δανειστές μας με όργανά τους και πρόθυμους υποτακτικούς εγχώριους ψοφοδεείς πολιτικούς και χορηγούς επικοινωνίας εξωνημένα Μέσα Μαζικού Ελέγχου.
Σήμερα, μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση για να θυμηθούμε τον Ουπέρτο Έκο.
Κάτω από τους ψευδεπίγραφους τίτλους των επενδύσεων των αξιοποιήσεων και των ιδιωτικοποιήσεων κρύβεται η καταλήστευση του ιδιωτικού και εθνικού πλούτου της χώρας.
Μια ματιά και μόνο στον χάρτη της Ελλάδος καταρρίπτει τους προπαγανδιστικούς μύθους της φτωχής Ψωροκώσταινας που εξυπηρέτησε πάμπολλους τους δύο τελευταίους αιώνες.
Το εύρος των χερσαίων και θαλασσίων κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, που αρχίζουν από την Αδριατική και φθάνουν μέχρι το Λιβυκό πέλαγος και τις ακτές του Λιβάνου αποτελούν το χρυσόμαλλον δέρας των Αργοναυτών του σύγχρονου Ράιχ.
Οι Έλληνες πληρώνουμε ακριβά τα τριάντα τόσα χρόνια πολιτικής αμεριμνησίας, υποτέλειας αλλά και ανηλεούς πλιάτσικου από φορείς της κυβερνητικής εξουσίας, εκλεγμένους κατ' επανάληψη από εμάς τους ίδιους δυστυχώς...
Επειδή όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού, το 3ο Μνημόνιο θα λειτουργήσει και ως καταλύτης ενός προσκυνημένου πολιτικού συστήματος.
Αρχίζει ήδη να διαφαίνεται η αρχή της διάλυσης και η εισαγωγή στον πολιτικό αποτεφρωτήρα των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Αυτό θα σημάνει την ανάσχεση της ζοφερής πορείας και την αρχή της εθνικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.
Άλλωστε, ο «αναρχικός» το έγραψε σε ένα τοίχο τον Εξαρχείων: «Καλύτερα δραχμή και άφραγκος παρά ευρώ και σκλάβος»...
Δεν μου αρέσει · · Κοινοποιήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου