Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ανδρούτσος-Γιώργης-Θοδωρής-Μαζί τους είμαστε και μεις-Μαζί σας είμαστε και μεις

Γράφει ο Πελοποννήσιος

Εδώ στην ξενιτιά που βρίσκομαι, άκουσα λίγο από το τέλος της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα, στο ράδιο του Real.FM.
Ανέβηκα. Μπράβο στο Γιώργο Τράγκα. Τον ευχαριστώ. Ναι, η ελληνική ψυχή δεν υποτάσσεται. Ψηλά το κεφάλι συνέλληνες.
Διέκρινα ένα μαράζι στις ψυχές σας πατριώτες. Ένα μαράζι που ο Τράγκας προσπαθούσε να γιατρέψει. Και το μαράζι αυτό, το προκαλεί ένα ζιζάνιο που χρόνια τώρα σπέρνουνε στις ψυχές σας οι δήθεν «γραμματιζούμενοι» της νέας τάξης. Ότι και καλά το «Έλληνες» είναι...
επίπλαστο. Μας το είπανε οι ξένοι και το χάψαμε. Ότι δηλαδή δεν υπήρχε το Έθνος των Ελλήνων προ του 1821. Ότι οι ήρωες του 21 δεν ήταν Έλληνες. Οπότε, κόψτε φόρα ελληναράδες. Υποταχτείτε.

Και το ζιζάνιο θέριεψε και έβγαλε και αγκάθια που ματώνουν πολλές από τις ψυχές των νεοτέρων. Και σαν να στραβώθηκαν όλοι. Και με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς λάβαρα και υπηρηφάνεια, φαντάζουν εύκολο θύμα στους διεθνιστές και τα όρνια της παγκοσμιοποίησης.

Αλλά συνέλληνες σκεφτείτε. Και σκεφτείτε απλά, γιατί η Ελλάδα διδάσκει και διδάσκεται αενάως στις καρδιές σας.

Ο Εθνικός μας Ύμνος γράφτηκε από το Διονύσιο Σολωμό το 1823, όταν ακόμα η Επανάσταση μεσούσε. Μιλάει για την Ελευθερία. Και τι λέει συνέλληνες; «Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά»!

Λέει των «Ελλήνων» συνέλληνες! Οι Ήρωες του 21 ήταν Έλληνες το Γένος. Οι απόγονοί τους εσείς, είσαστε Έλληνες το Γένος. Μην τους αφήνετε να μαραζώνουν την ψυχή σας. Ποτίστε τα παιδιά σας με Ελλάδα. Ενωθείτε και αποτινάξτε το σημερινό ζυγό.

Ζήτω οι Αθάνατοι Ήρωες του Γένους.
Ζήτω η Ελλάς._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου