Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εδώ και 20 μήνες, με τον λαό της να εξαθλιώνεται, κρίση η οποία έχει ήδη προσβάλλει πολλά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εσχάτως την Αμερική, με τους Οίκους Αξιολόγησης να έχουν αναγορευτεί σε κυρίαρχους- δυνάστες κυβερνήσεων και κρατών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου, που τελικός σταθμός του είναι η Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση!
Όποιος νομίζει ότι ο Ομπάμα αποτελεί θύμα των Οίκων Αξιολόγησης, ας μην έχει ψευδαισθήσεις. Η Αμερική, όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, δεν αποτελεί θύμα τρομοκρατικών ενεργειών. Αντιθέτως δημιουργεί και ενσπείρει τρομοκρατία παντού. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν για τα....
σενάρια τρομοκρατίας που βιώνει ο πλανήτης. Το "παγκόσμιο κραχ" αποτελεί μέρος της σχεδιασμένης τρομοκρατίας για την ποδηγέτηση των λαών και των κυβερνήσεων, με στόχο την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης. Όπως τον Σεπτέμβριο του 2011 η τρομοκρατική ενέργεια στους Δίδυμους Πύργους αποτέλεσε το κατάλληλο άλλοθι για την επιβολή απίστευτων μέτρων ασφαλείας που καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, καταργούν ατομικές ελευθερίες, επιτρέποντας ακόμη και την χρήση... ακτίνων Χ στον έλεγχο των αεροδρομίων αλλά και την χρήση καμερών στους δρόμους, όλα αυτά δήθεν για την..ασφάλειά μας, έτσι γίνεται σήμερα με την παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία των λαών. Θα αποτελέσει την πρόσφορη δικαιολογία για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης.
Ήδη ο Παπανδρέου έχει δηλώσει υπέρμαχος αυτού του Παγκόσμιου Οικονομικού Κυβερνείου. Το ίδιο έκανε προ ημερών και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Το 1907 η Αμερική, με ανάλογη διασπορά τρομοκρατίας επέβαλε την Κεντρική Τράπεζα στις ΗΠΑ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος γράφει σχετικά με το θέμα, στο βιβλίο του "Χρεοκοπία και Κερδοσκόποι": "Οι ιδιώτες τραπεζίτες έπρεπε να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και το Κογκρέσο. Ο πλέον κατάλληλος τρόπος γι' αυτό είναι ο προκαλούμενος τεχνητός τραπεζικός πανικός. Και αυτό ακριβώς συνέβη. Οι τραπεζίτες διέδιδαν φήμες ότι η Knickerbocker Bank και η Trust Company βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας. Οι άνθρωποι πίστεψαν στις φήμες και ξέσπασε ο τραπεζικός πανικός του 1907. Εισέβαλαν στις τράπεζες και ήθελαν τις οικονομίες τους. Φυσικά ακολούθησε η κατάρρευση αρκετών τραπεζών.
Τότε ο μεγαλοτραπεζίτης Τζ. Π. Μόργκαν προθυμοποιήθηκε να εισάγει από την Ευρώπη 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό, για να θέσει ένα τέλος στο συνωστισμό στις τράπεζες. Και τα κατάφερε. Η υπνωτισμένη κοινή γνώμη πείστηκε ότι η χώρα χρειάζεται ένα κεντρικό τραπεζικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε στο μέλλον να αποτρέπονται αυτής της μορφής οι κρίσεις πανικού».
Σήμερα, ο πανικός για ένα νέο παγκόσμιο κραχ έχει διασπαρεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Αμερικανική οικονομία υποβαθμίστηκε από ΑΑΑ σε ΑΑ+ και αμέσως γκρεμίστηκαν οι χρηματαγορές σε όλη την ήπειρο. Τώρα λοιπόν διευκολύνονται τα σενάρια για την ...ανάγκη επιβολής της παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης, στην οποία βεβαίως θα ηγείται η Αμερική! Γιατί όπως είπε ο Ομπάμα, η Αμερική θα παραμείνει πάντα μια Οικονομία ΑΑΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου