Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Άρθρο ΣΟΚ του Θέμου Αναστασιάδη: Ενας Πού###* μας χρειάζεται!

Γνωρίζοντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, δεν κατηγορούμε κανέναν. Απλώς ρωτάμε για να ξέρουμε πού πάμε, γιατί, όπως φαίνεται, η μόνη ελπίδα να γλιτώσουμε την εγχώρια χρεοκοπία είναι να προηγηθεί η διεθνής πτώχευση...

Βλέπουμε ότι ολόκληρη Αμερική την κάνουν να μην πω τι -ε, όχι θα το πω!- πέντε οίκοι... αξιολόγησης.
Δικοί της, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ, απ’ αυτούς που πήγαν να..
χρεοκοπήσουν τις ΗΠΑ και το 2008, αλλά παραμένουν ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι. Κάτι πολύ περίεργο και υπεράνω μας συμβαίνει για να μπορούν αμερικανικοί «οίκοι» να λένε κατάμουτρα στον Αμερικανό πρόεδρο ότι «μπορεί να σας κάνουμε κι άλλη υποβάθμιση» κι αυτός απλώς να βγάζει διαγγελματάκι εις ώτα μη ακουόντων!

Είναι η ώρα που λες...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΙΝ! Αμα μπορούσαν να τον πάρουν για κάνα μήνα μεταγραφή, όλοι οι αλιτήριοι CEO των σούπερ funds και οι παίχτες των οίκων-νταβατζήδων θα πήγαιναν στο πι και φι στο Γκουαντάναμο να κάνουν τα πειραματόζωα για τις φαρμακοβιομηχανίες που οι ίδιοι έφτιαξαν «χρυσές φούσκες».

Στη συνάντηση της Μέρκελ με τον Σαρκοζί, την Τρίτη, να καλέσουν και τον Βλαντιμίρ να τους πει πώς γίνεται η δουλειά με τους διάφορους βρομιάρηδες τρισεκατομμυριούχους. Οποιος αμφισβήτησε τον ΠΟΥΤΙΝ βρέθηκε στα βάθη της Σιβηρίας, όπως ο άλλοτε μεγιστάνας Χοντροκόφσκι που, ενώ του πήγαινε κόντρα για την προεδρία της Ρωσίας, τώρα πλέκει στολές σε φυλακές της ασιατικής Ρωσίας. Και όποτε κάνει έφεση για πρόωρη αποφυλάκιση λόγω καλής διαγωγής, τρώει άλλα 10 χρόνια λόγω ανορθογραφίας.

Ε, λοιπόν, ένας ΠΟΥΤΙΝ χρειάζεται για να σώσει τη δύουσα ΔΥΣΗ. Η οικονομία είναι πολύ σπουδαίο πράγμα για να την αφήσουμε στα χέρια καιροσκόπων πολιτικών που αποδεικνύονται ανάξιοι των περιστάσεων. Τι να τις κάνω εγώ τις Γερουσίες και τη Βουλή, τα Κογκρέσα και την Κομισιόν, άμα δεν μπορούν να δουν πέρα από την υψηλή μύτη τους; Ουδόλως με ενδιαφέρει αν εξελέγησαν δημοκρατικά ή όχι αν είναι να συζητούν εσαεί το θέμα με... διαφάνεια. Μέχρι τότε, από την πολλή διαφάνεια, ΓΙΩΡΓΟ μου, θα ’χουμε πέσει στην ΑΦΑΝΕΙΑ.

Εδώ και τώρα χρειάζεται μια ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑ, να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και να του ψιθυρίσει δυο λογάκια τύπου ΠΟΥΤΙΝ. «Ελα δω, ρε κερατά, που λέγεσαι “αγορές” τάχα μου, άσε τα κόλπα, τα σπρεντ, τα μποντ φιούτσερς και τα σχετικά, γιατί από αύριο κατάσχονται μέχρι και τα VICTO-RIA’S SECRET εσώρουχα της ερωμένης του κυρίου Σόρος. Ο,τι έχετε και δεν έχετε». (Για να καταλάβετε πόσο πολύ μάς κλέβουν, μέχρι και ο ογδοντάρης φιλο-Σκοπιανός κερδοσκόπος Σόρος φαίνεται πως είχε δύο εικοσάχρονες ερωμένες. Γύρω στα 10 δισ. ευρώ θα μας κόστισε η καθεμιά για να του κάθονται του νεαρού.)

Αμα είχες κάνα ΠΟΥΤΙΝ, όλοι οι Σόρος της Γης θα ήταν σωρός στη φυλακή και θα απελευθερώνονταν μόνο όταν κατάφερναν να αποδείξουν ότι δεν έκαναν ποτέ κανένα παράνομο κερδοσκοπικό παιχνίδι. Και αν αποδειχτεί ποτέ αυτό, γράψτε μου. Ολα στημένα είναι. Ούτε αγορές υπάρχουν, ούτε τίποτα, μόνο ανεξέλεγκτα διεθνή λαμόγια. Την έννοια «αγορά» την εφηύραν μόνοι τους, και τα βουτυρόπαιδα πολιτικοί ηγέτες της Δύσης κάθονται και τους κοιτάνε αντί να τους βάλουν κάτω και να τους διαλύσουν με μια απόφαση... Αυτοί που κυβερνάνε οικονομικά σήμερα τον κόσμο και έχουν το θράσος να στοιχηματίζουν δημόσια και νομότυπα στην πτώχευση των ΗΠΑ ή στην κατάρρευση του ευρώ είναι χίλιες φορές χειρότεροι από τον κάθε «Μπέο», από τον κάθε «Ψωμιάδη»...

Και συγγνώμη κιόλας από τους τελευταίους που τους προσβάλλουμε συγκρίνοντάς τους με τους διεθνείς μεγαλοαπατεώνες.

*Επειδή τον Πούτιν οι Αμερικάνοι δεν το πολυσυμπαθούν, το καμουφλάραμε λίγο!
Έτσι κάποιοι κατάλαβαν καλύτερα το μήνυμα του άρθρου!

http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου