Κυριακή 22 Μαΐου 2011

υριακή, 22 Μαΐου 2011

ΓΑΠ:Ο "αβανταδόρος" της μεγαλύτερης διακρατικής απάτης που έγινε ποτέ!!!

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

«Μηχανισμό στήριξης»: Πρόκειται για την μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Και οι υπεύθυνοι ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, είναι γνωστοί…
Οι «σωτήρες» μας, δανείζονται με 2,3% και μας δανείζουν με 5%!!! Μόλις χθες στην εφημερίδα Financial Times Deutschland, υπολόγισε ότι τα κέρδη της Γερμανίας από το δανεισμό προς την Ελλάδα είναι περίπου 10 δις Ευρώ!!! Κατά τα....
άλλα την Ελλάδα την πληρώνει ακριβά ΑΠΌ ΤΟ ΥΣΤΈΡΗΜΆ ΤΟΥ ο Γερμανός φορολογούμενος.
Και ο επίλογος του άρθρου: .....

” Η Γερμανία μπορεί να βοηθήσει προσφέροντας τα χρήματα που κέρδισε από την ελληνική κρίση”.
ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΣΑΪΛΟΚ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΙΚΑΙΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ… Δεν περίμενες, βέβαια, να δεις τον «υπόγειο συνομιλητή» σου με χειροπέδες κι ούτε μπορείς να φανταστείς κάτι τέτοιο για τον εαυτό σου… Μεταξύ μας μυαλοξεσκούφωτε, εμείς το βλέπουμε και όχι σε light Στρος-Καν έκδοση…

http://citypress-gr.blogspot.com/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ 25% ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
Ανώνυμος είπε...
Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ (δεν μπορεί ούτε να διαβάσει καλά-καλά τους λόγους που του γράφουν),
Α Ν Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Τ Ο Σ (δεν δούλεψε ΠΟΤΕ του - κατευθείαν υφυπουργός και υπουργός στις κυβερνήσεις του μπαμπά του),
Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ (προσπάθησε να "βάλει" ξανά στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου του ... εν κινήσει)
Ψ Ε Υ Τ Η Σ ("Λεφτά Υπάρχουν"),
Ε Θ Ν Ι Κ Ο Σ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ (καταψήφηση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, υπέρ του «σχεδίου Ανάν» ...),
Α Θ Ε Ο Σ, Ε Θ Ν Ο Μ Η Δ Ε Ν Ι Σ Τ Η Σ.
Όταν τον διόρισε ο μπαμπάς του στο ΥΠ.ΕΞ. κουβαλούσε μαζί του στα ταξίδια στο εξωτερικό ολόκληρο στρατό απο υπαλλήλους οι οποίοι φρόντιζαν τα email του, τις επαφές του, τις "ανακοινώσεις" του προκειμένου να φταχτεί το "αρχηγικό προφίλ" του.
Ακόμη και ο ανδρισμός του αμφισβητείται απο κάποιους (μήπως δεν είχε για σύμβουλό του τον αρχι-πούστη Βαλλιανάτο όταν ο μπαμπάς του τον είχε διορίσει στο ΥΠ. Παιδείας ?)
Άραγε πότε θα μας δείξει το πιστοποιητικό βάφτισής του ? Σε ποιά Εκκλησία καταχωρήθηκε ?
Μήπως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του όνομα είναι Jeffrey ?
Όταν το τομάρι του θα παραμένει κρεμασμένο στο Σύνταγμα ένα "επίθετο" θα του απομείνει - με αυτό θα τον θυμούνται οι επόμενες γεννιές:

Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η Σ
Ανώνυμος είπε...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΕΙ Η΄ ΤΕΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ 2010 ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ανώνυμος είπε...
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ.
ΘΟΔΩΡΗΣ
Ανώνυμος είπε...
ΙΝΔΙΑΝΟΣ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ..

ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΗ..

ΑΠΛΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ..

ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..

Ο ΣΕΡΣΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ..

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ 161 ΚΛΕΦΤΕΣ ..

ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ..
Ανώνυμος είπε...
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΛΥΝΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΛΑΟ.ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOGS ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΓΕΙΩΣ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Ανώνυμος είπε...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΛΑΚΑ ΛΑΟ.
Ανώνυμος είπε...
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ;ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου