Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Θαυμάστε τον διάλογο μεταξύ Μπέου και Μαρινάκη!

Θαυμάστε εναν απο τους αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ των δύο ανδρών :

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Έλα συγχαρητήρια
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Άκου να σου πω όμως
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Έτσι έτσι
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Μ’ακούς;
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Οπωσδήποτε είναι αυτό
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Εντάξει τελείωσε

Λίγο πριν τις 23.00 ο επαγγελματίας παράγοντας επικοινωνία και πάλι με τον φίλο του, ζητώντας του να βάλει το... μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου, προκειμένου να βγει πιο ισχυρός.

Ακολουθεί διάλογος του Αχιλλέα Μπέου με τον Θανάση Κανελλόπουλο, σχετικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι και την προστασία του Καλόπουλου και του Τρύφωνα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση εμείς καλώς έγινε,με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του.  Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανίσουμε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να σου πω έχουμε σχέση με τον Μπανάνα;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Με ποιόν ;
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Με τον Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Δεν ξέρω δεν νομίζω, μπορεί κιόλας να έχει. Μπορεί και ν’ έχει. Μπορεί και αυτός να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ… τα.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός , στο 2ο ο Παναθηναϊκός
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιοννα μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Παίζει … είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα , θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει πειθαρχική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου