Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το Kopanakinews στο Ταβερνείο στην Αυλώνα!

Ευχάριστη έκπληξη για εμάς ήταν το μικρό αφιέρωμα (και διαφήμιση συνάμα) στο γνωστό Ταβερνείο της Αυλώνας του Θεόδωρου Πανόπουλου από το διαχειριστή του γειτονικού μας ιστολογίου kopanakinews, κύριο Δημητρη Γιαννόπουλο! Όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος "το πέρασμα αστραπή" από την Αυλώνα του άφησε καλές εντυπώσεις, ενθουσιάστηκε και θα επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία τη συμπαθητική ταβέρνα! Τόσο η περιγραφή του όσο και το βιντεάκι ήταν άκρως ενδιαφέροντα! Και αυτό γιατί εκτός του ότι ο ιδιοκτήτης του Ταβερνείου είναι πατέρας της Αυλωνίτισσας μαθήτριας της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας, η ίδια μαζί με την αδερφούλα της, Ευγενία, στέλνουν χαιρετίσματα στη δασκάλα. Ευχαριστούμε για την όμορφη αναφορά στο χωριό! 
Ο σύνδεσμος στο ιστολόγιο είναι: ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΑΥΛΩΝΑΣ "ΤΕΟ ΠΑΠΑΣ"
Εκείνα τα χόρτα ήταν όλα τα λεφτά, όχι ότι το ορεινό ερίφιο πήγαινε πίσω, αλλά εκείνη την …Θοδωρούλα που είχαν μέσα, δεν την είχα ξαναφάει. Τώρα την σύζυγο του Τεό Δημητρούλα και αδελφή, της δικιάς μας της Διαμάντως από το Σανοβά, την είχα ματαδεί στο παζάρι, αλλά που να ξέρω ότι είναι και …Dj και μάλιστα καλός. Όσο για τα κορίτσια τους, που είχαν πάει και στον παιδικό στο Κοπανάκι, κουκλιά.
Η αδυναμία μου στην Αυλώνα είναι πολύ παλιά, από τότε που κάθε βράδυ τρώγαμε πατσά στου ¨Ζήκου” στην πλατεία Καλογήρων και μας σέρβιρε ο Αυλωνίτης ο Γιώργης ο Τσαμούλης, πριν 30 χρόνια.
Ε τώρα που γνώρισα και την οικογένεια του Θοδωράκη, με την σπέσιαλ κουζίνα και περιποίηση, μια …πιθαμή απόσταση ο δρόμος -γίναμε και συνδημότες, όπως ήμασταν και παλαιότερα στον παλιό Δήμο Αυλώνας- καλή παρέα να βρίσκω σαν την χθεσινή, και θα τους επισκέπτομαι σε κάθε ευκαιρία.
Και το καλύτερο για το τέλος. Οι τιμές …προ dnt. Τηλέφωνο για σπέσιαλ παραγγελίες: 27610 51572
διαβάστε περισσότερα “Το Kopanakinews στο Ταβερνείο στην Αυλώνα!”
Ετικέτες 0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου