Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Κι όμως είναι... ακόμα εδώ!

"Κολλημένος" με τον Παναθηναϊκό παραμένει ο Σισέ, ο οποίος μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό ζήτησε από τον κόσμο στήριξη για να "πάρουμε πίσω αυτό που μας ανήκει. Πρωτάθλημα και Κύπελλο"!

Την Λάτσιο επέλεξε ο Τζιμπρίλ Σισέ για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει γίνει κομμάτι της ζωής του. Ο Γάλλος επιθετικός δεν βρίσκεται στη χώρα μας αλλά το μυαλό του είναι στο Τριφύλλι και μέσω του twitter ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες και να είναι πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού για να έρθει ξανά το πρωτάθλημα:

«Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα πραγματικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να τους πω ότι θα βρίσκονται πάντοτε στην καρδιά μου. Θα ήθελα πραγματικά να υποστηρίξετε την ομάδα, οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τη θετική σας ενέργεια. Μείνετε στο πλευρό της ομάδας, για να μπορέσουμε να ξαναπάρουμε αυτό που ανήκει σε μας. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ», ήταν τα όσα έγραψε ο Σισέ στην σελίδα του.

Με το που έγινε η δημοσίευση τα σχόλια έπεφταν βροχή, με τον Γάλλο να λέει:«Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, θα είμαστε σε επαφή», ενώ αναφέρθηκε και στη Λάτσιο: «Νέα σεζόν, νέα ομάδα. Η Ρώμη είναι φανταστική πόλη, πραγματικά πανέμορφη».

"Σίγουρα έναν τίτλο φέτος"

Στη συνέχεια πάντως, ήρθε κι΄ άλλο κύμα μηνυμάτων από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον Σισέ να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες τους: «Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει έναν τίτλο φέτος. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου»

Παράλληλα, ένας φίλος του Τριφυλλιού του είπε: «αυτό θα είναι δύσκολο χωρίς εσένα», λέγοντάς του:«Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά». Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Σισέ μιλάει για τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρησή του και δείχνει πως συμπεριλαμβάνει τον ευατό του ως μέλος της ομάδας. Πάντως, ο Γάλλος έχει σκεφτεί να δώσει μία συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα χωρίς αυτό να είναι ακόμα σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου