Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Για τις τριτοκοσμικές χώρες (Ιράκ, Λίβανος, Λατινική Αμερική,Συρία Ιράν Λιβύη κλπ) υπάρχει δοκιμασμένη συνταγή. Καταπιέζουν οι "κακοί" τον καημένο το λαό τους , έχουν όπλα μαζικής καταστροφής (συγνώμη κάναμε λάθος ) καταπατούν οι δικτάτορες τα δημοκρατικά δικαιώματα των βεδουΐνων κλπ κλπ.

Με τη Νορβηγία όμως τι γίνεται; Στην περίπτωση αυτή, υποθέτω και σε παρόμοιες, έχουν επινοήσει τη συνταγή του συνημμένου. Γενικά όποιο κράτος αποκτά ανεξάρτητη οικονομία και δεν έχει ανάγκη την "βοήθεια" του Μεγάλου Αδελφού γίνεται στόχος κατά τον....
άλφα ή βήτα τρόπο. Είπαμε , το συρτάρι έχει πολλές συνταγές.

Στέλιος

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!! 

 Από Περικλή Αθανασόπουλο

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…!!!
Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί τρομοκράτες»… Αλ Κάιντα κ.λ.π…
Τι χώρα είναι η Νορβηγία και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;

Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα που σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου του Λαού της.

Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με την λεγομένη «ανακατανομή του εισοδήματος» στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα η πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στον Νορβηγικό λαό.

Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας αγγίζουν τα 2 τρις ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές , ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές του χρέους της Ελλάδας…!!!

Από τον περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδας περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με την δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης του υποθαλάσσιου πλούτου μας.

Πέρα απ όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει την τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.

Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία.
Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι oι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τον Καναδά.

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ; 

Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη, και κυρίως στην διαμόρφωση του στην ανατολική Μεσόγειο είναι η Νορβηγία…!!!

Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί όχι μόνο να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο – αγορές», αλλά μπορεί να τις διαλύσει…!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη την «ψευτο- αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της και με την εργατικότητά της…!!!

Με το χτύπημα της Νορβηγίας η επερχόμενη παγκόσμια τάξη δίνει μια προειδοποίηση στην παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή…!!!

Ο στόχος είναι: ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε (μεταλλαγμένα), για να θρέψουμε αυτό που θέλουμε…!!!

ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ Μ.Μ.Ε…!!!

Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν…!!!

Ας τους δείξουμε το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας…!!!

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των Μ.Μ.Ε της Ρωσίας γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια…!!!


Σ.Α: Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον στυγερό δολοφόνο σαν "ακροδεξιό" και "Χριστιανό" με σκοπό να αμαυρώσουν το κίνημα ενάντια στην πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη που προωθούν οι Εβραίοι Διεθνείς Τραπεζίτες και Παγκοσμιοποιητές και να ανακόψουν την οργή του κόσμου για τα εγκλήματα των αλλοδαπών. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες η Νορβηγική αστυνομία δημοσίευσε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι βιασμοί και τα "βαριά" εγκλήματα στην Νορβηγία διαπράττονται ΜΟΝΟ από αλλοδαπούς.
Επιπλέον προωθούν την σύγκρουση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη μέσα από αντιισλαμικές οργανώσεις όπως αυτή που ανήκε ο "Νορβηγός" τρομοκράτης!

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Αυτός που τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν ακροδεξιό τρομοκράτη, ήταν μέλος του Εβραϊκού αντιμουσουλμανικού κινήματος της Ευρώπης και Μασόνος..
Εδώ θα δείτε ποιο ακριβώς ήταν το προφίλ του και όχι τις μπούρδες που γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου