Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ προτείνει: ΑΕΠΙ GRAMMO ΕΡΑΤΩ ΑΠΟΛΛΩΝ – Εστιατόρια Καφέ μπαρ 2ΠΛΟ. Τόβλεπες…τόπαιξες;

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣΟ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης) ενημερώνει πως εδώ και χρόνια ο κλάδος σφυροκοπείται ανελέητα από τους εισπρακτικούς Οργανισμούς ΑΕΠΙ (Πνευματικά δικαιώματα) και GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ (Συγγενικά δικαιώματα). Έγιναν πλέον καθεστώς, γιατί ποτέ κανείς δεν....
τους κυνήγησε μεθοδικά, δια της Δικαστικής οδού κι αυτό θα έπρεπε να το κάνουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των διαφόρων κλάδων, αλλά μάλλον οι περισσότερες από αυτές (βλέπε ΠΟΕΣΕ), κοίταζαν πως να τ' αρπάξουν από τους Οργανισμούς, παρά πως να τους σταματήσουν. Αρα ''μπάτε σκύλοι κι αλέστε''.
Ο ΠΑΣΚΕΔΙ, αφού συνέλλεξε στοιχεία, με τα μέσα που διέθετε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνει Δικαστική επίθεση κατά των Οργανισμών και υπέρ του κλάδου, που τα συμφέροντά του υποστηρίζει.
1) ΑΕΠΙ. (Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ)
Αγαπητοί συνάδελφοι μέλη και μη του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. σας βρήκαμε εκπληκτική λύση για να ξεφύγετε από το δυσβάσταχτο εισπρακτικό καθεστώς της ΑΕΠΙ, της Ανώνυμης Εταιρίας, που με την συνεργασία των Δήμων και της Αστυνομίας, μέχρι τώρα σας ρουφούσε το μεδούλι, διότι σας υποχρέωνε, προκειμένου να αποκτήσετε άδεια Μουσικών Οργάνων, να προπληρώσετε ενός έτους Πνευματικά Δικαιώματα στους ΑΕΠΙτζήδες και μετά να πάτε στο Δήμο και να πληρώσετε άλλο ένα χαράτσι 78 Ευρώ παράβολο για να προμηθευτείτε την περιβόητη άδεια μουσικών οργάνων, διότι η αστυνομία καιροφυλακτεί (ούτε υπάλληλος της ΑΕΠΙ να ήταν δεν θα έριχνε τόσες μηνύσεις, για μη κατοχή ''άδειας μουσικών οργάνων'').
Εμείς σαν ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. βάζουμε ΤΕΛΟΣ στα χρηματικά ποσά που ζητά η ΑΕΠΙ και στα σιχαμερά παιχνίδια της. Δεν έχουμε τίποτα με τους υγιείς Δημιουργούς Πνευματικών έργων, αλλά με τους αρρωστημένους κερδοσκόπους δημιουργούς, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο πόσα θα εισπράξουν. Ξεχνούν όμως ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα ψάχνουν για ακροατές, αλλά δεν θα βρίσκουν. Εμείς τους ενημερώσαμε, τους δώσαμε τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτούν, ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν δεν είναι οι ενδεδειγμένοι, όσον αφορά πάντα τον κλάδο μας.
Εμείς τους ζητήσαμε ποτέ διαφημιστικά δικαιώματα; Όχι βέβαια. Τέλος λοιπόν και η διαφήμιση των τραγουδιών τους. Να παίζετε κύριοι τα τραγούδια σας στην Αφρική, στην Αυστραλία και στην Αλάσκα. Σας σιχάθηκε ο κλάδος μας. Σας ακριβοπλήρωσε με το αίμα της ψυχής του. Κατασχέσατε σπίτια, κλείσατε επιχειρήσεις κύριοι συνθέτες και στιχουργοί, μέλη της ΑΕΠΙ. Καιρός λοιπόν κι εμείς να σας κλείσουμε την πόρτα από τα μαγαζιά μας, δίδοντάς σας τα ποσά που δικαιούσθε κι όχι αυτά που ζητάτε. Δεν θέλουμε πια ούτε να σας ακούμε, μα ούτε και να σας βλέπουμε. Δεν φταίμε καθόλου εμείς γι αυτό, μα καθαρά εσείς. Μας πνίξατε με μηνύσεις κύριε Λευτέρη, κύριε Μίκη, κύριε Διονύση, κύριε Σταμάτη, κύριε Μίμη, κύριε Λαυρέντη. Προσλάβετε και μπράβους κι όποιος δεν πληρώνει να του καίτε το μαγαζί, ειδικά κάποιων παραμεθόριων καφενείων που με ένα τρανζιστοράκι προσπαθούν να ακούσουν τα τραγούδια σας και να περάσουν λίγο ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες μοναξιάς και αναδουλειάς τους. Είστε τόσο μάγκες λοιπόν, που με τον φόβο της Αστυνομίας τους υποχρεώνετε να σας πληρώσουν. Παλιά μας συγκινούσαν τα τραγούδια σας, μας αναγκάσατε όμως να τα σιχαθούμε.
Σε πιο σημείο κύριοι ο 2121/93 λέει ότι το αμοιβολόγιό σας πρέπει να βγαίνει βάσει των τετραγωνικών μέτρων που έχει ένα μαγαζί; Σας βόλεψε λοιπόν μια χαρά αυτός ο υπολογισμός, για να μπορείτε να εισπράττετε, μόνο από τον κλάδο μας ίσως και 200.000.000€ ετησίως. Γίνατε όλοι γνωστοί επειδή αυτός ο λαός σας τραγούδησε στις ταβέρνες, στα καφενεία, στα δημόσια στέκια του. (εάν υπήρχε ο «οργανισμός» στη κατοχή, θα υπήρχαν εισπράκτορες που θα μαζεύανε λεφτά από τον ΕΛΑΣ;). Στόμα, στόμα έγιναν κάποιων από εσάς, κάποτε γνωστά τα τραγούδια σας και μίλησαν σε καρδιές, ένωσαν, συγκίνησαν και κάποια απαγορευόντουσαν κάποτε. Τι ειρωνεία. Και τώρα απαγορεύονται. Τώρα μόνοι σας αναγκάζετε τον κόσμο να μην τα παίζει πια, γιατί στέλνετε εσείς την αστυνομία να τους το απαγορεύει.
Αναρωτιέμαι, εάν πεινάτε, δεν θα μπείτε σε εστιατόριο που παίζει Καζαντζίδη και προτιμάτε να αγοράσετε τυρόπιττα από μαγαζί που παίζει Ρουβά; Ή μήπως, εάν δεν υπάρχει στη περιοχή σας, μένετε νηστικοί; ΈΛΕΟΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ;
Η δουλειά του δημιουργού είναι πρώτα απ όλα δουλειά ψυχής και μετά κονόμας. Όλοι οι δημιουργοί αρέσκονται και είναι δίκαιο αυτό να φτάνει η δουλειά τους (η ψυχή τους) στον κόσμο. Θέλουν να τους αγαπά ο κόσμος και μην μου πει κανένας ότι δεν το θέλει αυτό. Ο δημιουργός παίρνει ζωή από την αναγνώριση και την αποδοχή του κόσμου.
Οι υπάλληλοι όμως που έχετε προσλάβει να σας εκπροσωπούν έχουν καταφέρει να κάνουν την αγορά να βρίζει τους δημιουργούς, που εξαιτίας τους και με εντολή τους «υποτίθεται» κλείνουν μαγαζιά, κυνηγούν το κοινό σας με την αστυνομία, και με τις μεθόδους αυτές η κοινωνία σχεδόν πια στο σύνολο της αμβισφητεί όλο και περισσότερο το πνευματικό δικαίωμα γιατί το θεωρεί κλοπή και υπερβολή από μεριάς των δημιουργών.
Νομίζετε ότι αυτές οι τακτικές παραμένουν αιώνιες; Ότι θα λειτουργείτε πάντα σε καθεστώς φόβου, μηνύσεων και αστυνομίας;
Θα καταντήσετε σαν τις τράπεζες που όταν βγάλουν όλο τον κόσμο στον Τειρεσία με χρέη από 100 μέχρι εκατομμύρια, στο τέλος θα μείνουν χωρίς πελάτες.
Και τότε, τι; Θα παρακαλάνε για πελάτες; Τι ντροπή να παρακαλάτε για ακροατές.
Τα πράγματα αλλάζουν και το ξέρετε.

Αγαπητοί συνάδελφοι, δώστε μας ψήφο εμπιστοσύνης κι ακολουθείστε μας όλοι στις Δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να πατάξουμε το εισπρακτικό καθεστώς της ΑΕΠΙ, που επί χρόνια λυμαίνεται τον κλάδο μας. Ας πάψουμε να είμαστε ‘’κοκκινοσκουφίτσες’’ κι ας γίνουμε ο ‘’κακός ο λύκος’’ Επιτέλους πρέπει να ενωθούμε για το συμφέρον μας.
Διαδικασία
Καταρτίσαμε δικό μας αμοιβολόγιο το οποίο θεωρούμε εύλογο και δίκαιο και αποστείλαμε στις 5 Μαϊου 2011 εξώδικη πρόσκληση, με αριθμό επίδοσης 9502, στην ΑΕΠΙ, http://www.paskedi.gr/news/article.asp?code=6021 προτείνοντάς τους να συμφωνήσουν με αυτό και να μας απαντήσουν εντός 30 εργασίμων ημερών. Το εξώδικο παρέλαβε κανονικά και σύμφωνα με τον Νόμο, η υπάλληλος της ΑΕΠΙ κ. Λέπουρα Δέσποινα.

Το ‘’αμοιβολόγιο’’ που προτείναμε στην ΑΕΠΙ είναι το εξής:
ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

Οβελιστήρια-fast food-Μπουγατσατζίδικα-Πιτσαρίες-Καφενεία Καφεζαχαροπλαστεία-Κυλικεία
Με τραπεζοκαθίσματα ασχέτως ποσότητας 70 € / έτος.
Ανευ τραπεζοκαθισμάτων 0€
ΒΑΣΙΚΗ ΤΙΜΗ 0,004 €/κάθισμα στον εσωτερικό χώρο μόνο/ημέρα λειτουργίας
Εστιατόρια-Ταβέρνες-Ψαροταβέρνες-Ουζερί-Οινομαγειρεία
0,004 €/κάθισμα στον εσωτερικό χώρο μόνο / ημέρα λειτουργίας
Καφετέριες-Καφέ μπαρ-Αναψυκτήρια-Μπυραρίες+50% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Μπαρ-club-disco+200% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Κέντρα Διασκέδασης με dj + 250% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Κέντρα Διασκέδασης με ζωντανή μουσική +300% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Κέντρα Διασκέδασης με ζωντανή μουσική, που δουλεύουν με δεξιώσεις γάμων κλπ 50 € ανά εκδήλωση με αποδεικτικό τις συμβάσεις ανάθεσης έργου, με τα ίδια κριτήρια κατά τα άλλα.
Πάτρα-Ηράκλειο-Χανιά-Λάρισα- Κέρκυρα-Βόλος-Μύκονος-Σαντορίνη-1ο πόδι Χαλκιδικής - 10% επί της βασικής τιμής.
Καβάλα-Ιωάννινα-Χαλκίδα-Σέρρες - 20% επί της βασικής τιμής.
Τρίκαλα-Κατερίνη-Καλαμάτα-Λαμία-Ρόδος-Κομοτηνή-Δράμα-Αλεξανδρούπολη-Βέροια-Ξάνθη-Κοζάνη-Καρδίτσα-Κόρινθος-Χίος-Μυτιλήνη-υπόλοιποι Δήμοι Ν. Αττικής και Θεσσαλονίκης-30% επί της βασικής τιμής.
Υπόλοιπα μέρη-40% επί της βασικής τιμής.

Στις 7 Ιουνίου η ΑΕΠΙ με Εξώδικη απάντηση, μας γνωστοποίησε ότι αποδέχεται το αμοιβολόγιό μας, ΑΡΚΕΙ να δεσμεύονται νομικά, όσοι συμμετέχουν στα Δικαστήρια που θα ακολουθήσουν, ότι θα πληρώνουν τα ποσά που τους αναλογούν.
Αγαπητοί συνάδελφοι, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΣΚΕΔΙ, αρκεί να την αρπάξετε από τα μαλλιά και να συμμετέχετε στα γκρουπαριστά (ανά 10 επιχειρήσεις) Δικαστήρια Τακτικής Αγωγής προσδιορισμού τιμής, προκειμένου να πληρώνετε τα ως άνω ποσά, που για να καταλάβετε την μέχρι τώρα διαφορά είναι:

Π.χ. Καφέμπαρ στον Δήμο Αμαρουσίου στην Αθήνα με 78 καθίσματα στον εσωτερικό χώρο που δουλεύει 9 μήνες το χρόνο, θα πληρώνει 0,004€ Χ 78 καθίσματα = 0,312€ την ημέρα Χ 30 ημέρες/μήνα = 9,36€ - 30% έκπτωση (σαν Δήμος εκτός Κέντρου Αθήνας) = 6,552€ το μήνα Χ 9μήνες λειτουργίας = ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ 58,97€

Μετά από αυτό το παράδειγμα, εάν δεν συμμετάσχετε αμέσως στο Δικαστικό κάλεσμα, τότε η ΑΕΠΙ θα σκεφτεί και θα πει: ‘’Καλά τους κάνω, τα ζητά ο οργανισμός τους’’.

1) GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ. (Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ)

Η δράση των κυρίων αυτών έφτασε στο απροχώρητο. Δεν αντέχει άλλο ο κλάδος μας από τέτοιου είδους ελεεινές επιθέσεις. Ας ψάξουν από αλλού να τα πάρουν κι όχι από εμάς. Ας σταματήσει το κράτος να κάνει τα στραβά μάτια στα άδικα αιτήματά τους.
Ποιοι είναι αυτοί που προκειμένου να μας τα πάρουν όσο πιο χοντρά γίνεται βαφτίζουν αφ εαυτού τους τα μαγαζιά μας από καφετέριες σε μπαράκια κι από 180 Ευρώ που πρέπει να δίνουμε ανά έτος ,σύμφωνα με το καθ όλα παράδοξο αμοιβολόγιό τους, μας πηγαίνουν στην κλίμακα των 3500 ή 5000 Ευρώ ανά έτος και ζητώντας μας και αναδρομικά τουλάχιστον 5 ετών φτάνουν να απαιτούν 20.000 Ευρώ ή 30.000 ευρώ;
Ποιοι είναι αυτοί που διεκδικούν να εισπράξουν το 10% επί των ακαθαρίστων μας;
Γέμισε ο τόπος από νταβατζήδες και το κράτος τι κάνει;
Εμείς όμως δεν είμαστε πόρνες και δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν νταβατζή.
Ποιοι είναι αυτοί που δέχονται παζάρια απειλώντας μας με μηνύσεις και αγωγές αν δεν συμβιβαστούμε;
Ποιοι είναι αυτοί που μας στέλνουν στην ΠΟΕΣΕ, δήθεν για χαμηλότερο αμοιβολόγιο; Διαβάστε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που στείλαμε σε όλα τα ΜΜΕ για το ‘’Αλησβερίσι ΠΟΕΣΕ και GRAMMO επί … χρήμασι… http://www.paskedi.gr/news/article.asp?code=6021
Ποιοι είναι αυτοί, που έξω από τις Δικαστικές αίθουσες, χαμηλώνουν τις απαιτήσεις τους, λες και πουλάνε κιλίμια; Αέρα ρε πουλάτε κοπανιστό, γι αυτό και χαζοπαζαρεύεστε.
Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν ψευδομάρτυρες να φωτογραφίζουν τα μαγαζιά μας κρυφά, μαζί με τους πελάτες μας και να παρουσιάζουν το φωτογραφικό υλικό στα δικαστήρια μαζί με ψεύτικες λίστες τραγουδιστών που εκπροσωπούν και οι δικαστές να δέχονται τα παράνομα αυτά υλικά ως στοιχεία υπέρ τους;
Ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στις ιστοσελίδες που έχουν τα μαγαζιά μας στο facebook και εκτυπώνουν χωρίς την άδειά μας, φωτογραφικό ανηρτημένο υλικό, από διάφορα happening που κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε στους χώρους μας, προ-κειμένου να αποδείξουν στα Δικαστήρια ότι είμαστε club, άρα η μουσική είναι απαραίτητη και η κλίμακα του αμοιβολογίου τους στα 3.500 και 5.000 € το έτος;
Το ξέρουν όλοι αυτοί οι νταβατζήδες ότι αυτούς που εκπροσωπούν (τραγουδιστές, οργανοπαίχτες), δουλεύουν όλοι τους στα δικά μας μαγαζιά;
Ας μάθουν λοιπόν τα μέλη τους ότι το μέλλον τους θα είναι αβέβαιο αν συνεχίσουν κατ αυτόν τον τρόπο να χώνουν το χέρι τους στην τσέπη μας οι κύριοι που τους εκπροσωπούν.
Αγαπητοί συνάδελφοι, δώστε μας κι εδώ ψήφο εμπιστοσύνης κι ακολουθείστε μας όλοι στις Δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να πατάξουμε το εισπρακτικό καθεστώς των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης με τις επωνυμίες GRAMMO-ΕΡΑΤΩ-ΑΠΟΛΛΩΝ, που επί χρόνια λυμαίνονται τον κλάδο μας. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, τα κάναμε για όλους εσάς, γι αυτό πρέπει αμέσως να τα επωφεληθείτε, για να αισθανθούμε κι εμείς ότι άξιζε τον κόπο.
Διαδικασία
Καταρτίσαμε δικό μας αμοιβολόγιο το οποίο θεωρούμε εύλογο και δίκαιο και αποστείλαμε στις 5 Μαϊου 2011
1) Εξώδικη πρόσκληση, με αριθμό επίδοσης 9503, στην GRAMMO, προτείνοντάς τους να συμφωνήσουν με αυτό και να μας απαντήσουν εντός 30 εργασίμων ημερών.Το εξώδικο παρέλαβε κανονικά και σύμφωνα με τον Νόμο, η υπάλληλος της GRAMMO κ. Αγγελική Σταματελιά.
2) Στην ΕΡΑΤΩ,που το παρέλαβε η υπάλληλος κ. Μαίρη Στάμου.
3) Στον ΑΠΟΛΛΩΝ, που το παρέλαβε η υπάλληλος κ. Κατερίνα Χρυσαφίδη.
Το ‘’αμοιβολόγιο’’ που προτείναμε στους Οργανισμούς είναι το εξής:
ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

Οβελιστήρια-fast food-Μπουγατσατζίδικα-Πιτσαρίες-Καφενεία Καφεζαχαροπλαστεία-Κυλικεία
Με τραπεζοκαθίσματα ασχέτως ποσότητας 35 € / έτος.
Ανευ τραπεζοκαθισμάτων 0€
ΒΑΣΙΚΗ ΤΙΜΗ 0,002 €/κάθισμα στον εσωτερικό χώρο μόνο/ημέρα λειτουργίας
Εστιατόρια-Ταβέρνες-Ψαροταβέρνες-Ουζερί-Οινομαγειρεία
0,002 €/κάθισμα στον εσωτερικό χώρο μόνο / ημέρα λειτουργίας
Καφετέριες-Καφέ μπαρ-Αναψυκτήρια-Μπυραρίες+50% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Μπαρ-club-disco+200% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Κέντρα Διασκέδασης με dj + 250% επί της βασικής τιμής με τα ίδια κριτήρια.
Πάτρα-Ηράκλειο-Χανιά-Λάρισα-Κέρκυρα-Βόλος-Μύκονος-Σαντορίνη-1ο πόδι Χαλκιδικής - 10% επί της βασικής τιμής.
Καβάλα-Ιωάννινα-Χαλκίδα-Σέρρες - 20% επί της βασικής τιμής.
Τρίκαλα-Κατερίνη-Καλαμάτα-Λαμία-Ρόδος-Κομοτηνή-Δράμα-Αλεξανδρούπολη-Βέροια-Ξάνθη-Κοζάνη-Καρδίτσα-Κόρινθος-Χίος-Μυτιλήνη-υπόλοιποι Δήμοι Ν. Αττικής και Θεσσαλονίκης-30% επί της βασικής τιμής.
Υπόλοιπα μέρη-40% επί της βασικής τιμής.

Στις 25 Μαϊου οι Οργανισμοί μας απάντησαν με εξώδικο και μας πρότειναν την ίδια συνεργασία που είχαν υπογράψει με την ΠΟΕΣΕ,από τις 20 Νοεμβρίου 2002
Αυτό θα σήμαινε, αγαπητοί συνάδελφοι, ότι θα έπρεπε να σας καταδίδουμε, έναντι 3%...μίζας, από τους Οργανισμούς. Φυσικά η ιστορία του ΠΑΣΚΕΔΙ, δεν επέτρεψε αυτή τη συνεργασία, διότι προτιμάμε σαν έσοδα να έχουμε ΜΟΝΟ την ετήσια συνδρομή σας, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να αλληλοκοιταζόμαστε στα μάτια. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα μας το αναγνωρίσετε και επειδή είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΣΚΕΔΙ, ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε όλοι σας άμεσα, ακολουθώντας την προτροπή μας για ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα διεκδικήσετε τις ως άνω χαμηλές τιμές, που με τόσο αγώνα και εξυπνάδα, εμείς κερδίσαμε για σας. Τα Δικαστήρια θα είναι σε γκρουπ των 10 επιχειρηματιών, θα γίνονται όλα στην Αθήνα, θα μπορείτε αν θέλετε να τα παρακολουθείτε, θα έχετε ακριβές αντίγραφο του δικογράφου, από την ημέρα κατάθεσης, για να θεωρείστε σε εκκρεμοδικία.
Δείτε ένα παράδειγμα αμοιβής
Π.χ. Καφέμπαρ στην Καβάλα με 65 καθίσματα στον εσωτερικό χώρο που δουλεύει 9 μήνες το χρόνο, θα πληρώνει 0,002€ Χ 65 καθίσματα = 0,13€ την ημέρα Χ 30 ημέρες/μήνα = 3,90€ - 20% έκπτωση (σαν ιδιαίτερη περιοχή) = 3,12€ το μήνα Χ 9μήνες λειτουργίας = ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ 28,08€

Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά όμως χρειάζεται αθρόα συμμετοχή. Τώρα αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε...τότε Πληρώστε αυτά που σας ζητάνε και με τις ...υγείες σας!!!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας. Τηλ. 2310932420, 2310932473, 2310932481 κ. Μαμάκη Βασίλη.
Ξεκινάμε λοιπόν Δικαστικό Αγώνα εναντίον των Οργανισμών και όσων βλάπτουν αυτό τον κλάδο, προκειμένου να πληρώνουμε αυτά που πρέπει και μπορούμε κι όχι αυτά που μας ζητούν οι ‘’έμποροι’’ Συνδικαλιστές.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που προσφέρει στον κλάδο ο ΠΑΣΚΕΔΙ είναι ανυπολόγιστη.
Δηλώστε Συμμετοχή για ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ 2310932420, 473, 481,
6993 909353, paskedi@paskedi.gr

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ

Με την παράκληση να δημοσιοποιηθεί στα μέσα που διαθέτετε Για επαφή 6993909353 Καλιώρας Ηλίας
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου