Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Αποθέωση των παικτών στην Παιανία

Δημήτρης Μιχάλης | 20/2/2011 00:36

Περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας μετά τα μεσάνυχτα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου και αποθέωσαν τους παίκτες για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Καραϊσκάκη χρίζοντάς τους ηθικούς νικητές.


Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα αφίχθη το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Παιανία, εκεί, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 οπαδοί των πρασίνων, προκειμένου να αποδώσουν τα εύσημα στους παίκτες για την παλικαρίσια εμφάνισή τους στο Καραϊσκάκη.
"Είμαστε εδώ για να σας αποθεώσουμε. Σήμερα τα βάλατε με όλο το κατεστημένο και κερδίσατε. Τους ξεφτιλίσατε όλους, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Για μας εσείς είστε οι πρωταθλητές", είπαν εκπρόσωποι των οπαδών που ανέβηκαν στο πούλμαν και συνομίλησαν με τους παίκτες!

"Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές είναι το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα, την ώρα που το πούλμαν έμπαινε μέσα στις εγκαταστάσεις.
Την ίδια ώρα οι οπαδοί τα είχαν με την διοίκηση, φωνάζοντας συνθήματα εναντίων των μετόχων, ενώ υπήρχε και γραμμένο σε τοίχο το εξής: "Διοίκηση ανύπαρκτη. Βγενό Πατέρα Τζίγγερ αφήσατε την ομάδα μόνη. Θα σας γαμ****με τα σπίτια"!

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, οι παίκτες κατόρθωσαν να αποβιβαστούν από το πούλμαν για να πάνε στα αυτοκίνητά τους. Οι οπαδοί τους αποθέωναν έναν-έναν ξεχωριστά με τον Τζιμπρίλ Σισέ να κερδίζει τη μερίδα του λέοντος, με τον κόσμο να του ζητάει να ανακαλέσει την απόφασή του περί αποχώρησης το καλοκαίρι.
Ο γάλλος ιδιαίτερος συγκινημένος από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών, κατέβηκε από το πούλμαν με το χέρι στην καρδιά εις ένδειξη αναγνώρισης των φιλάθλων.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την στήριξή τους και την υποδοχή που τους επιφύλαξαν.
Στη συνέχεια οι οπαδοί μίλησαν με τον Δημήτρη Γόντικα, που σαν προεδρεύων αντιπρόεδρος ηγήθηκε της αποστολής στο Καραϊσκάκη. Οι οργανωμένοι του ζήτησαν να μην πάνε ξανά οι παίκτες των πρασίνων στην Εθνική και να μην κατέβει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα έγιναν στο Φάληρο.
Παράλληλα, του είπαν πως δεν πρέπει να αφήσει η διοίκηση να φύγει ο Σισέ από τον Παναθηναϊκό. Ο Γόντικας, αφού τους άκουσε προσεχτικά τους απάντησε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σισέ και πως όσα είπε ο γάλλος ήταν πάνω στην συναισθηματική του φόρτιση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=87577#ixzz1EUfX66aJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου