Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η τρόικα κυβερνά και οι εκλογές έρχονται στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΤΑ...υποβρύχια της Πολιτικής που εξωκείλουν στην οικονομική δυσπραγία της χώρας αποτελούν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου με πολλές αιχμές και αποκαλύψεις...Πιο αναλυτικά το 'Πρώτο Θέμα' αναφέρει αποκαλυπτικά ότι "Η Δικαιοσύνη αποκάλυψε στοιχεία- φωτιά- 75 λογαριασμούς πάγωσε το ΣΔΟΕ για τις υποβρύχιες μίζες-Μεσάζοντες..ναύαρχοι ως ναύτες, ψυχολόγοι, συνδικαλιστές, αμπελουργοί και δικηγόροι σοτ κύκλωμα του μαύρου χρήματος-Μπλόκο και για τα 4 Ρώσικα Χόβερκραφτ"... ΤΟ 'Αρθρο' πιστεύει ότι "Στην κόψη του ξυραφιού η εξαγορά της Alpha Bank- Διέξοδος οι συγχνεύσεις- Φιλοδοξίες και ατζέντες μπλοκάρουν την πρόταση της Εθνικής και έπεται συνέχεια....."

@Ακολουθούν οι 'Αποκαλύψεις' που έχουν κύριο θέμα ότι "Ο Παπανδρέου παίρνει πράσινο φώς απο την μέρκελ στις 25 Μαρτίου-Απρίλιο οι εκλογές με Κυβέρνηση Ουράνιο τόξο και...
 σχήμα με Ντόρα και Κουβέλη-Εντονη ανησυχία για εξεγέρσεις των βουλευτών...". Η 'Real News' εξηγεί στο πρωτοσέλιδό της ότι "Ιδού οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα για τις μιζες- Οι καταθέσεις που δένουν τον Ακη- Τι λένε οι μάρτυρες για το σκάνδαλο με τα υποβρύχια".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' προσθέτει ότι "Γκάλοπ της Rass- Χαστούκι απο το 80,5% του λαού- Κυβερνά η Τρόικα-Συμφωνεί και το 68,5% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-Επαιζε θέατρο η Κυβέρνηση πιστεύει τώρα το 76,7%- Επίσης το 66,8% λέει το ΟΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας- Στο 3,4% η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ-Με 1,8% παίρνει η Ντόρα και με 1,7% ο Κουβέλης που πλέον έχουν χάσει το παιχνίδι....Ο 'Ελεύθερος Τύπος' συμπληρώνει ότι "Δημοσκόπηση της Pulse για τον Ελεύθερο Τύπο-Εκλογική καταρρευση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ- 7,5 μονάδες έχασε το ΠΑΣΟΚ σε 11 μήνες ενώ σταθερή παραμένει η ΝΔ-3,5 μονάδες η διαφορά των 2 κομμάτων-Ανασχηματισμός ή πρόωρες εκλογές το δίλλημα Παπανδρέου τώρα..."
@ΤΟ ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι : «Ο ‘’ματωμένος γάμος’’ Εθνικής – Alpha και το θρίλερ στις τράπεζες» Στο ντόμινο εξελίξεων που σηματοδοτεί η «μετέωρη» συγχώνευση Εθνικής – Alpha αναφέρεται η εφημερίδα την ώρα που κυβέρνηση και τρόικα παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον τομέα αυτό. Παράλληλα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αποκαλύπτει ότι: «Κυβέρνηση σε συμπληγάδες» Στα προβλήματα συντονισμού που αναδείχθηκαν αυτή την εβδομάδα αναφέρεται η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της την ώρα που η κυβέρνηση καλείται πέρα της κοινής γνώμης να αντιμετωπίσει και τη έντονη δυσαρέσκεια των βουλευτών της.
@Συνεχίζουμε με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που αποτυπώνει ότι : «Λίστα με 20.000 φοροφυγάδες» «Ραβασάκια» σε 20.000 φορολογούμενους θα αποστείλει το ΣΔΟΕ εντός των ημερών σε ελεύθερους επαγγελματίες στα πλαίσια της εκστρατείας για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Τέλος το 'Βήμα της Κυριακής' καταλήγει ότι "Αφετηρία εξελίξεων το προξενείο της Alpha-Πόκερ τραπεζιτών και αγωνία στην Κυβέρνηση-Σε αναζήτηση συντονισμού μετά την εβδομάδα των λαθών...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου