Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ό gazzetta team | Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011 09:12
Bookmark and Share
Αποθέωση για τους... πρωταθλητές (video)
Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Παιανία μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και δέχτηκε την αποθέωση από 1.000 πράσινους οπαδούς. Δάκρυσε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Δείτε το video.
Περίπου στις 12.15 έκανε την εμφάνισή του το πούλμαν, μαζί με το βανάκι των εκπροσώπων της διοίκησης, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Πριν καν προλάβει να μπει στην τελική ευθεία μία αντιπροσωπεία των οργανωμένων το σταμάτησε για να μπει μέσα να τους μιλήσει. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τους έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη που ουσιαστικά είχαν πάρει και για περίπου 5 λεπτά συζήτησαν για το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.
Ακούστηκαν πολλές απόψεις από την πλευρά των παικτών. Μέχρι και η επιστροφή στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου και πάλι η ομάδα να αποκτήσει μία έδρα κλουβί. Αυτός όμως που για ακόμη μία φορά έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός με δάκρυα στα μάτια (κυριολεκτικά), αν και ήταν ράκος ψυχολογικά, βρήκε το κουράγιο να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την υποδοχή.
Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε το video στο leoforos.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου