Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΕΥΝΑ: Τα στήθη των Αγγλίδων όλο και μεγαλώνουν!

O μέσος όρος στα φυσικά αγγλικά στήθη έχει αυξηθεί. ..Πάνε οι εποχές που οι γυναίκες της βικτωριανής εποχής με 5 και 6 γέννες στην πλάτη είχαν μικρά στήθη — ή αν όχι μικρά, θα τα χαρακτήριζες και φυσιολογικά ή μες στους μέσους όρους.

Ύστερα, στα 50s, οι Αγγλίδες της εποχής φορούσαν σουτιέν κατηγορίας Β. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, οι διατροφικές συνήθειες άλλαζαν και τα στήθη μεγάλωναν. Έτσι, 60 χρόνια μετά, η μέση αγγλίδα φορά σουτιέν κατηγορίας C αντί για D, που θα έπρεπε κανονικά.


Δεν το λέω εγώ. Το λένε οι έρευνες.


Επίσης, κάτι ακόμα που λένε οι έρευνες: Οι μεγαλύτερες πωλήσεις σουτιέν στη Μεγάλη Βρετανία αφορούν τις κατηγορίες «34 Ε» και «36 C»..


Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες που έχουν κάνει τα αγγλικά βυζι@ να αγκομαχούν για να παραμείνουν στο «Νησί» και να μη μεταναστεύσουν; Σίγουρα δεν θα τους κάνει να φύγουν από 'κει μόνο η πολιτική του Κάμερον και των προκατόχων του.


Ως πρώτος παράγοντας ορίζεται το πάχος. Το θέμα, βέβαια, δεν είναι μόνο το πάχος. Υπάρχει μια αλήθεια σε αυτό αλλά είναι η μισή αλήθεια. Και λέμε μισή αλήθεια, γιατί σύμφωνα με μελέτες πάρα πολλές είναι οι Αγγλίδες που είναι λεπτές από τη μέση και κάτω, ωστόσο τα βυζιά τους φτάνουν απέναντι.


Ο πραγματικός λόγος είναι η τεράστια αλλαγή που έχει επέλθει στις διατροφικές συνήθειες των Βρετανίδων και η ραγδαία αύξηση των οιστρογόνων (τα οιστρογόνα είναι οι θηλυκές σεξουαλικές ορμόνες). Με τη ραγδαία, λοιπόν, αύξησή τους επέρχεται και αύξηση του στήθους.


Επίσης, λέγεται πως τα 2/3 της συνολικής ποσότητας γάλακτος που βρίσκεται στην αγγλική αγορά, προέρχεται από αγελάδες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη κάτι που αυξάνει όλο και περισσότερο τα οιστρογόνα.


Η ερώτηση που τίθεται όμως και είναι καίρια, είναι η εξής:


Σε 25, ας πούμε, χρόνια πού θα έχει φτάσει το στήθος της μέσης Αγγλίδας;
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου